Svenska

Medicinsk akupunktur och livscoaching.
Specialist på hälsofrågor både gällande fysiska och mentala besvär. Över 15 års erfarenhet i holiestik terapi.

Bättre hälsa börjar här! Mitt mål är att hjälpa dig att uppnå optimal hälsa och välbefinnande. Akupunktur är en av de äldsta medicinska formerna som har utvecklats under tusentals år och praktiserats runt om hela världen. Akupunktur används för att behandla sjukdomar och förebygga skador, lindra smärta, balansera humör, öka prestationsförmåga samt fertilitet. Metoden används även för att förbättra din övergripande hälsa.

Modern forskning har visat att akupunktur är ett säkert, effektivt, kemikaliefritt sätt att främja kroppens självläkande förmåga. En akupunktur behandling består av applicering av mjuka hårtunna nålar på specifika punkter på kroppen. De flesta patienter får intrycket av att akupunktur är djupt avkopplande både mentalt och fysiskt. Mitt mål är att hjälpa dig att uppnå optimal hälsa och välbefinnande och genom att arbeta med mina patienter har jag sett de imponerande resultat som akupunktur och kinesisk medicin kan ha. Jag är tacksam över att kunna dela förmånen av min omfattande utbildning med dig. Min bakgrund består inte bara av utbildning i akupunktur, utan består också av ett brett spektrum av kinesisk medicin. Jag licensierades vid College of Integrative akupunktur Galway National Certifiering på Irland. Ditt välmående är av yttersta vikt för mig. Det är mitt nöje att svara på eventuella frågor om hur akupunktur och kinesisk medicin kan gynna dig. Tillsammans ska vi arbeta mot att uppnå ditt välmående.

Vad är akupunktur?
För flera tusen år sedan upptäckte östasiatiska utövare disharmonier i kroppen som ett resultat av olika fysiska och psykiska påfrestningar i livet. Oriental medicinsk teori som förklarar dessa disharmonier av motsatta krafter kallas Yin och Yang. Denna obalans stör rörelsen hos kroppens vitala energi (Qi) längs meridianbanor. Meridianbanor är kanaler som kroppens energi flödar igenom. Akupunktur återställer ett smidigt flöde av Qi. Genom att applicera hårtunna nålar på specifika punkter. Med hjälp av akupunktur återställs kroppens naturliga balans och därmed kroppens förmåga att läka sig själv.

Är akupunktur säkert?
Ja. Akupunktur används av miljontals människor varje år. För att bli akupunktör krävs det att genomgå en omfattande, utbildande, och detaljerad studie av människans anatomi, samt en utbildning i Clean Needle Technique. Jag har gått omfattande undersökningar som förvaltas av den nationella certifierings kommissionen för akupunktur och orientalisk medicin samt är licensierad av staten. I enlighet med lagen, använder jag försteriliserade engångsnålar för att tillgodose din fullständiga säkerhet.

Life Coaching
Life coaching ger dig en möjlighet att utforska dina tankar och känslor, att assistera ditt lärande, din förståelse och din personliga utveckling. Min roll som coach är att hjälpa dig genom denna process.

Denna process innebär ditt engagemang, din ärlighet och en önskan att förändra. Jag lovar ärlighet och respekt under hela coaching relationen. Vårt arbete tillsammans förblir konfidentiellt. Det som diskuteras under sessioner diskuteras alltså inte utanför våra sessioner. Fortsatt att säkerställa att du får den bästa möjliga tjänsten men all information kommer att diskuteras under övervakning anonym.

Coaching sessioner varar mellan 60-80 minuter. Bokningar görs via hemsidan. Ändringar i bokningar uppges 48 timmar innan bokad tid.
Vi granskar tillsammans framstegen för att avgöra hur länge vårt arbete ska pågå. Om det är något du är osäker på, är jag öppen till att besvara alla dina frågor. Jag ser fram emot vårt samarbete.

Svenska - The Phoenix Akupunktur & Multidisciplinary Klinik in Östermalm Stockholm Sweden Sundbyberg Uppsala

“My intuitive approach to Life Coaching is to guide you through the process of exploring your thoughts and feelings to assist you in your personal and spiritual transformation.”
– Gerry Phoenix